1- آیا هر آبی با PH بالا برای نوشیدن مناسب است؟
هر چه PH آب بالاتر باشد، تعداد یونهای موجود در آب بیشتر است. با این حال نوشیدن اینکه هر آبی با PH بالا ، کاری خطرناک خواهد بود. میتوان با افزودن پتاسیم سیانید که سمی کشنده است به آب نیز آب را قلیایی کرد. آب قلیایی با PH بالا که از آب شهری نوشیدنی و با فیلتر کردن آلایندهها و مواد معدنی اسیدی بدست آمده باشد و مواد معدنی قلیایی آن افزایش یافته باشد آبی مناسب برای نوشیدن است، نه هر آبی با PH بالا.
2- آیا نوشیدن آب قلیایی با PH حدود 10 به مقدار زیاد میتواند باعث ضربه زدن به بدن شود؟
جواب خیر است. برای خنثی کردن اثر اسیدی یک لیوان نوشابه با PH حدود 5/2، حدود 32 لیوان آب قلیایی با PH حدود 10 لازم است. آب قلیایی با PH برابر با 5/11 یک لیوان از این اسید را با یک لیوان از خود خنثی می کند.
3- آیا دستگاه یونیزه کننده قادر به تولید آب قلیایی بدون تولید آب اسیدی هست؟
خیر، اگر آب ورودی بدون اسید باشد امکان ندارد. در غیر این صورت PH آب قلیایی حدود 3/0 از حالت خنثی بیشتر است و PH آب اسیدی حدود همان 7 است که مقداری خنثی است.
4- آیا میتوان آب قلیایی را از مغازه خرید؟
خیر، آب قلیایی با PH بالا باید در بطریهای شیشهای نگهداری شود. بطریهای پلاستیکی به کربن دی اکسید موجود در اتمسفر اجازهی عبور از خود را میدهند و موجب تولید اسید کربنیک میشوند که PH آب را کاهش میدهد. از آنجا که آب قلیایی از یونهای کلسیم اشباع است، کربنیک اسید موجود در آن آب تولید کلسیم کربنات میکند و این رسوب در ته بطری تهنشین خواهد شد.
0 Comments