تصفیه آب

09142135931 تلفن مشاوره رایگان و معرفی نمایندگان معتبر فروش در سراسر ایران
آموزش ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵

معرفی دستگاه تصفیه آب ۵ مرحله ای RO (اسمزمعکوش) آکواجوی

معرفی دستگاه تصفیه آب ۵ مرحله ای RO (اسمزمعکوش) آکواجوی aquajoy cantech canada


این دستگاه مطابق با تکنولوژی جدید RO (اسمز معکوس ،ممبران) و برای محلهایی که آب آنها حاوی مقادیر بیش از حد نرمال جامدات محلول می باشد و یا دارای شوری می باشد طراحی شده است. با استفاده از یک پمپ تامین فشار که تا ۱۰۰ psi ایجاد می کند, آب از میان غشاء (Membrane ممبران) عبور داده می شود تا غشا در مقابل رسوبات مقاومت بیشتری داشته باشد و همچنین TDS را کاهش می دهد. دستگاه ۵ مرحله ای آکواجوی نیازهای مختلف تصفیه و پالایش آب را تامین می کند.

اسمز معکوس چیست؟

اسمز معکوس در ابتدا برای تهیه آب آشامیدنی از دریا توسط نیروی دریایی اختراع شد. و برای هر کسی به عنوان یک رژیم غذایی با سدیم کمتر مناسب است.
اسمز معکوس بر عکس شده جریان طبیعی اسمز می باشد. در یک سیستم تصفیه آب، هدف رقیق کردن محلول نمک نیست بلکه جداسازی آب خالص از نمک و سایر آلودگی هاست. هنگامی که فشار اسمز معکوس می شود آب موجود در محلول نمک بوسیله فشار ایجاد شده به طرف دیگر غشاء عبور داده می شود، به همین دلیل آن را اسمز معکوس می نامند.

معرفی مراحل و زمان تعویض فیلتر های دستگاه تصفیه آب آکواجوی ۵ مرحله ای

مرحله اول:
فیلتر الیافی ۵ میکرون

این فیلتر از الیاف پلی پروپیلن با کیفیت عالی ساخته شده و قادر به حذف ذرات معلق با اندازه بزرگتر از ۵ میکرون است.
این فیلتر رسوبات لوله های آب، ذرات شن، جلبک ها و لجن را از آب حذف می نماید.

۶ ماه یکبار

مرحله دوم:
فیلتر کربن فعال GAC

این فیلتر از کربن با راندمان بالا ساخته شده و برای بهبود طعم، بو، رنگ نامطلوب آب استفاده شده و آلودگی های شیمیایی، تری هالومتانها، مواد آلی، آفت کش ها و سموم سرطان زا را از آب جدا می کند.

۶ ماه یکبار

مرحله سوم:
فیلتر الیافی ۱ میکرون

این فیلتر از الیاف پلی پروپیلن با کیفیت عالی ساخته شده و قادر به حذف ذرات معلق بسیار ریز با اندازه بزرگتر از ۱ میکرون است. این فیلتر رسوبات میکروسکوپی مانند رنگدانه ها، کیست ها و بخشی از میکروب ها را از آب حذف می نماید.

۶ ماه یک بار

مرحله چهارم:
غشاء RO ممبران

این فیلتر از نوع TFC با ظرفیت تولید ۵۰ گالن در روز است. این فیتل رتمای آلودگی های زیر از از آب حذف می کند: سرب، مس، باریم، کرم، جیوه، سدیم، کادمیوم، فلوراید، نیتریت، نیترات و سلسیوم و باعث کاهش TDS آب و تبدیل آب لب شور به آب شیرین می شود.

۱ تا ۲ سال یکبار

مرحله پنجم:
فیلتر کربن نهایی

این فیلتر کربن تایید شده توسط NSF می باشد تا طعم آب را بهبود داده و هرگونه ناخالصی و بویی که در اثر نگهداری آب در تانک ایجاد شده است را برطرف نماید.

سالی یک بار

توجه: مدت زمان تعوض فیلترها ممکن است با توجه به کیفیت آب ورودی به دستگاه تغییر نماید. زمان های مندرج در جدول فوق حداکثر مدت زمانی است که فیلترها با کارایی قابل قبول کار می کنند و استفاده از فیلتر ها بیش از مدت زمان یاد شده مجاز نیست.

فهرست تجهیزات همراه دستگاه
– شیر برداشت
– شیر ورودی
– بست فاضلاب
– شیلنگ ۱/۴ اینچ
– شیر منبع (تانک)

چه عواملی باعث تغییر در میزان تولید و کیفیت آب می شود؟

۱- فشار:
هر قدر فشار آب بیشتر شود کیفیت و مقدار آب تولیدی نیز بیشتر می شود. فشار ۶۰psi ایده آل است.

۲- درجه حرارت
۲۴ درجه سانتیگراد درجه حرارت ایده آل برای دستگاه RO می باشد. اگر درجه حرارت به ۴ درجه برسد تولید RO به نصف خواهد رسید. حداکثر درجه حرارت ۲۹ درجه سانتیگراد است.

۳- کل جامدات محلول (TDS)
هر قدر میزان جامدات محلول در آب افزایش یابد مقدار آب تولید شده توسط دستگاه کاهش می یابد. TDS بالا می تواند توسط فشار مضاعف جبران شود.

۴- غشاء ممبران
ممبران های متفاوت خصوصیات مختلفی دارند. بعضی دارای تولید بیشتری هستند، برخی دارای توان حذف آلودگی بیشتری نسبت به سایر ممبرین ها هستند و برخی دیگر در مقابل مواد شیمیایی مقاومت بیشتری دارند که در نهایت باعث عمر بیشتر ممبران می شود.
سیستم های آکواجوی دارای ممبران از نوع TFC می باشند که از مرغوب ترین نوع ممبران می باشد.

آیا امکان اتصال سیستم آکواجوی به یک شیر اضافی وجود دارد؟

برای این کار تنها کافی است از یک سه راهی ۱/۴ اینچ و مقداری شیلنگ استفاده شود تا آب به یخچال با یک شیر برداشت دیگر برسد.

چگونه آب تصفیه شده توسط آکواجوی بر نوشیدنی هایی مثل قهوه و چای تاثیر می گذارد؟

از آنجایی که در روش RO کلیه ناخالصی هایی که باعث تغییر طعم چای و قهوه می شوند از آب گرفته می شود در نتیجه طعم واقعی نوشیدنی ها حاصل می شود. چون بسیاری به دلیل طعم بد آب بیشتر از نوشابه های مختلف استفاده می کنند با استفاده از آکواجوی از بروز رسوب در کتری و چای سازها جلوگیری می شود.

چه مقدار آب توسط یک دستگاه در شبانه روز تولید می شود؟

تحت شرایط ایده آل دستگاه پنج مرحله ای آکواجوی ۵۰ گالن (۱۹۳/۷۵ لیتر) در شبانه روز تولید می کند. این مقدار برای پخت و پز و آشامیدن یک خانواده بیشتر از حد مصرف می باشد.

آیا به مواد معدنی داخل آب که در این دستگاه بیشتر آنها حذف می شود نیازی نیست؟

انسان بیشتر مواد معدنی مورد نیازش را از غذا تامین می کند. فقط درصد بسیار ناچیزی از مواد معدنی از آب تامین می شود. در ضمن آب خروجی از دستگاه Aquajoy دارای املاح معدنی مناسب و متعادل شده برای بدن انسان می باشد.

برنامه زمانی تعویض فیلتر ها برای این دستگاه به چه ترتیبی است؟

فیلتر های سه مرحله اول باید هر ۶ ماه یکبار تعویض شود. غشاء ممبران می تواند بین ۱ تا ۲ سال تعویض شود. فیلتر کربن نهایی می باید سالی یکبار تعویض شود. زمان تعویض فیلترها بر حسب شرایط محلی آب متفاوت می باشد.

محصولات مرتبط