تصفیه آب

09142135931 تلفن مشاوره رایگان و معرفی نمایندگان معتبر فروش در سراسر ایران
سوپ کرفس / گل کلم
سوپ قلیایی ۲۴ تیر ۱۳۹۳

سوپ کرفس / گل کلم

 

پیاز خرد شده۱ عدد
روغن زیتون۴-۵ قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده۴-۵ ساقه
گل کلم خرد شده۱ عدد
آب سبزیجات۱-۲ لیوان
شیر نارگیلنصف تا ۱ لیوان
نمک و فلفلکمی

دستورالعمل: پیاز به مدت ۵ دقیقه بخار پز کنید.گل کلم و کرفس را در مخلوط کن ریخته و به خوبی مخلوط کن ریخته و به خوبی مخلوط کنید.سپس آب سبزیجات را در قابلمه ریخته و سبزیجات خرد شده و شیرنارگیل را به آن اضافه کرده و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه  حرارت می دهیم .
اگر هم می توانید سوپ را خام مصرف کنید دیگر نیازی به حرارت نیست.

محصولات مرتبط